Ontwikkeladvies nodig? Net dát stapje dat je verder helpt in je loopbaan!

Goed nieuws! Ik kan je hierbij helpen. In een aantal coachgesprekken bespreek je je werksituatie en de vragen, die jij op dit moment hebt over jouw werk en loopbaan. Ook maak je een arbeidsmarktscan. Dit geeft je inzicht in jouw kwaliteiten en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. In mijn coachgesprekken kijk ik samen met jou hoe jij jouw inzetbaarheid kan vergroten en zorg ik voor een bredere kijk op de arbeidsmarkt. Ook ontvang je adviezen en tips bij het solliciteren.

En nog meer goed nieuws: vanaf 1 december aanstaande is er weer subsidie beschikbaar van €700,- per deelnemer! Het ontwikkeladvies is daarmee voor iedere deelnemer gratis.

Eén van de deelnemers waarmee ik het traject laatst afsloot, bedankte me en zei: “Je hebt me weer vertrouwen en inzichten gegeven zodat ik kan gaan doen wat ik werkelijk wil.” Hier word ik nou blij van!

Wil jij meer weten over het ontwikkeladvies?
Meer informatie of direct aanmelden voor het ontwikkeladvies? Meld je dan hier even aan.
Ik loop graag een stukje met je mee!

Ps. Wacht niet tot december maar meld je nu vast aan. In augustus hebben 22.000 deelnemers zich aangemeld en was de subsidie binnen één maand op. Meld je hier even aan.

Recente blogs