Door je bewust te worden van je huidige gedrag leer je sterker te communiceren. Vanuit een veilige setting leer je kijken naar hoe je nu communiceert en welk effect dat heeft en welke manier van communiceren bij jou past. Vanuit methoden TA, NLP en Systemisch werken en mijn analytisch vermogen, empathie en humor leer je en maak je nieuwe stappen.

Ik coach mensen die vastlopen op voor hun steeds terugkerende thema’s. Dit kunnen loopbaanvragen zijn maar ook andere vragen die je tegenkomt bij jezelf op het werk. Vragen als ‘waarom zet ik nu steeds niet mijn volgende stap in mijn carrière?’ of ‘wat gebeurt er steeds bij die ene collega/ collega’s?’ of ‘wat maakt dat ik niet serieus genomen wordt?’ of ‘ ik wil leren duidelijker mijn grenzen af te bakenen’ of ‘ wat maakt dat ik me ongemakkelijk voel en niet durf te zeggen wat er werkelijk voor me is?’ of ‘ ik wil me meer kunnen focussen.”

Wij geloven dat iemand te doelgericht kan zijn maar nooit te gepast of nooit te gecommuniceerd. Wij geloven dat de manier van communiceren bepalend is voor het resultaat!

Direct mailen

Stuur mij een email en ik neem z.s.m. contact met je op!

Niet leesbaar? Wijzig captcha. captcha txt