Outplacement

Een reorganisatie of bezuiniging kan maken dat je op zoek bent naar een nieuwe baan. BewustVerbinden ondersteunt je op weg naar werk dat matcht met je persoon.

Bij een outplacementraject hoort afscheid nemen: verwerken dat je uit je oude werkomgeving bent gestapt. Het is belangrijk om daar bewust bij stil te staan: jezelf de tijd gunnen om terug te blikken en te kijken naar wat je wel of juist niet mee wilt nemen naar de nieuwe situatie. Pas daarna kun je je weer op de toekomst richten.

Naar je kern

Door je aandacht te verleggen naar je eigenlijke wensen, dromen en ambities kom je bij je kern, de diepere laag in jezelf. Dan kun je ook op gedrags- en denkpatronen stuiten die laten zien waarom je telkens weer tegen dezelfde dingen aanloopt. Of waarom iets alsmaar niet lukt.

Door ook terug te kijken op je carrière en levensloop lukt het om de juiste beslissing te nemen over het soort werk dat je kunt en wilt doen. Het kan zelfs een totaal nieuwe, niet eerder bedachte, uitkomst opleveren!

Sterk solliciteren

Bij het sollicitatieproces dat daarop volgt, kan BewustVerbinden je begeleiden. Denk daarbij aan: advies bij het opstellen van je cv, wegwijs maken in actief solliciteren, en ervoor zorgen dat je sterk aan tafel zit!

Outplacementtraject  BewustVerbinden

  • ondersteunt je van werk naar werk
  • helpt je afscheid te nemen van je oude werk(omgeving)
  • geeft zicht op je eigenlijke motieven, drijfveren en patronen
  • maakt je bewust van je kwaliteiten en uitdagingen
  • helpt je nieuwe, vitale keuzes te maken
  • zorgt dat je sterk staat bij sollicitaties
  • leidt je naar de baan die bij je past
Heb je interesse in BewustVerbinden? Wil je meer informatie? Neem dan contact op. Meld je aan
Direct mailen

Stuur mij een email en ik neem z.s.m. contact met je op!

Niet leesbaar? Wijzig captcha. captcha txt