BewustVerbinden

Geeft ruimte aan ontwikkeling

Loopbaan & Performance coaching

Verandering brengen in situaties die niet lekker lopen, mensen tot hun recht laten komen… dat zijn issues die me al sinds mijn studietijd boeien en waarvoor ik me met hart en ziel inzet. Gecombineerd met mijn studies Personeel & Organisatie (Hogeschool IJsselland) en Professionele Communicatie (Post-HBO, Phoenix opleidingen) en ruim twintig jaar ervaring binnen HR leidde dit tot het opzetten van mijn coachingspraktijk in Zeist.

Wat me beweegt

Als HR-professional kreeg ik veel te maken met ziekteverzuim. Te vaak zag ik dat de bezieling bij medewerkers helemaal was verdwenen. Dat zij hun tijd uitzaten tot hun pensioendatum, dat zij ziek werden of burn-out raakten van het werk dat ze deden. De puur rationele benadering om hen er bovenop te helpen door mogelijkheden in kaart te brengen en skills te trainen, gaf meestal onvoldoende resultaat.

Hierdoor raakte ik ervan overtuigd dat er andere (en onbewuste) oorzaken moesten zijn waarom medewerkers niet meer goed functioneren in hun baan en/of gedemotiveerd aan het werk zijn. Met die oorzaken hield ik me lange tijd bezig. Ze werden later de kern van mijn coachingstrajecten.

Volgens mij dé manier om met je werk, je loopbaan of je team in de roos te schieten.

Waarom ik graag coach

Ik houd van ontwikkeling en authenticiteit en heb de ambitie om in iedereen het beste naar boven te halen. Plezier en co-creatie zijn mijn drijfveren en van nature ben ik geduldig, sensitief en analytisch.

Een coachingstraject is een proces waarbij iemand even met je meekijkt. Het vraagt openheid van jou… Daarvoor creëer ik een veilige bedding.

Door mijn jaren in het HR-werkveld heb ik gedegen kennis van het vakgebied en de arbeidsmarkt. En als HR-coach in het toepassen van interventies. Ik geef ook graag juridisch advies en theoretische uitleg, als dat nodig is.

Iedere keer weer vind ik het fantastisch om te zien dat iemand zijn weg vindt en zich opnieuw blij, gemotiveerd en passievol inzet voor z’n werk!

Kirsten De Bevere

HR-professional, Trainer en coach

De sleutel om je authentieke zelf te vinden is bewust verbinding te maken met jezelf.

Direct mailen

Stuur mij een email en ik neem z.s.m. contact met je op!

Niet leesbaar? Wijzig captcha. captcha txt