Kirsten De Bevere

Missie

Mijn missie is om mensen, teams en organisaties te helpen met het zetten van nieuwe en volgende stappen in hun ontwikkeling. Je weet dat er iets moet gebeuren maar weet niet wat of ziet niet hoe of welke stappen je nu kan zetten. Het is dan fijn dat er iemand met je meekijkt en meedenkt. We zijn vaak van mening dat we het zelf moeten weten en helemaal alleen moeten doen. Iemand vragen om met je mee te denken en mee te kijken is al een eerste stap. Ik loop graag even met je mee!

Visie

Ieder mens loopt wel eens vast en krijgt ergens te maken met pijn waar je omheen beweegt. Je hebt bijvoorbeeld een beknellende overtuiging of een niet effectief patroon. Ik begeleid mensen in hun ontwikkeling en in zijn eigen tempo. Je ontwikkeling aan durven gaan, is een kwetsbaar traject. Ik kijk met mildheid en open blik met je mee naar de stukken waar je vastloopt. Door vragen te stellen, verbanden te leggen en mijn heldere kijk, spiegel ik en daag ik je uit. Je krijgt bewustzijn en inzichten in jouw processen en patronen. Hierdoor verruim je je eigen blik en leer je jezelf te vertrouwen op wat je te doen staat.

Voorheen

Na mijn middelbare school ben ik Milieukunde gaan studeren in Deventer. Dit was een voor de hand liggende keuze met mijn vakkenpakket, natuurkunde, scheikunde, biologie en wiskunde. Echter na twee jaar merkte ik dat dit niet mijn pad was. Ik wilde graag meer de mensgerichte kant op in organisaties. De Academie Mens-Arbeid in Deventer werd mijn volgende keuze en ik studeerde af op de studierichting Personeel & Organisatie. De plek en taak van de afdeling Personeel & Organisatie binnen een organisatie vond en vind ik interessant. Vanuit mijn rol draag ik bij aan situaties die daarin niet lekker lopen, denk aan disfunctioneren, conflicten, ontslag en ziekte. Hoe zorg je ervoor dat medewerkers wel tot hun recht komen en optimaal bijdragen aan de organisatie? En hoe zorg je dat medewerkers vol hun eigen potentie benutten en gemotiveerd kunnen blijven werken?

Lees meer

Ik geloof dat iemand te doelgericht kan zijn maar nooit te gepast of nooit te gecommuniceerd. Ik geloof dat de manier van communiceren bepalend is voor het resultaat!

Direct mailen

Stuur mij een email en ik neem z.s.m. contact met je op!

Niet leesbaar? Wijzig captcha. captcha txt