Kirsten De Bevere

Ik sta met vertrouwen in het leven, wil mijzelf als instrument steeds verder bekwamen waardoor ik steeds meer kracht, vertrouwen, inzicht en lef heb om mijzelf in te zetten voor anderen die ook vooruit willen, kunnen reflecteren en stappen willen zetten.

Ik geloof dat iemand te doelgericht kan zijn maar nooit te gepast of nooit te gecommuniceerd. Ik geloof dat de manier van communiceren bepalend is voor het resultaat!

Gaven: Toegankelijk, positief, enthousiast

Kerncompetenties: Creatief, afstemming, sensitiviteit, oplossingsgericht samenwerken/ co-creatie

Mijn waarden: Zelfbeschikking, Eigenheid, Van betekenis zijn.

Drijfveren: Ontwikkeling, Co-creatie, plezier

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Bel me dan of stuur en Whatsapp bericht

Direct bellen
Route