Performance coaching

BewustVerbinden kan je in een aantal sessies leren wat jou belemmert om goed te functioneren.

Soms loopt het op je werk even niet lekker. Je merkt dat wat je doet niet het gewenste effect heeft… eerder het tegenovergestelde effect!

Hoe komt het dat wat je eerst zo goed deed, nu zoveel moeite kost? Waar blijven je prachtige resultaten? Waarom overkomt je dit?

Effectief worden

Op verschillende manieren kan BewustVerbinden je helpen om naar je gedragspatronen en effectiviteit te kijken. We gaan aan de slag met je overtuigingen en je belemmeringen om te ontdekken welke negatieve gedachten je hebt die je negatieve gevoelens geven.  Ooit dienden ze ergens voor maar op een bepaald moment staan ze je effectiviteit in de weg. (Of erger: je krijgt zoveel werkstress dat dit leidt tot een burn-out!)

Flow in werk en communicatie

Door bewustwording van je gedrag en van de overtuigingen die je belemmeren in je functioneren, leer je ermee om te gaan en daarvoor in plaats ‘helpende’ gedachten te creëren.

Daarmee ga je helder en doelgericht communiceren en komt er flow in je werk. Het contact met anderen optimaliseert en je productiviteit gaat met sprongen omhoog!

Performancecoaching

  • maakt je bewust van je gedrag
  • leert je effectief communiceren
  • zet werkstress om in daadkracht
  • creëert flow in je werk
  • optimaliseert contact met anderen
  • verhoogt je productiviteit
Heb je interesse in BewustVerbinden? Wil je meer informatie? Neem dan contact op. Meld je aan
Direct mailen

Stuur mij een email en ik neem z.s.m. contact met je op!

Niet leesbaar? Wijzig captcha. captcha txt